Sanatçı Haberleri

sanatçı haberleri ve güncel sanatçı gelişmeleri, sanatçı ile ilgili tüm video, sanatçı fotoğrafları ve sanatçı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum’un, ünlü isimlerin katılımıyla 10. yılını kutladığı gala gecesi, Kylie Minogue’un konseriyle unutulmaz bir şova dönüştü.

GÜNCEL

Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere...

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum'un 10'uncu yıl kutlamaları Grammy ödüllü sanatçı Kylie Minogue’un eşsiz konseriyle ve dans şovları taçlandı...

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

SANAT

Musıki Eğitim Vakfı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Yed-i Sevda konseriyle muhteşem bir geceye imza attı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Hadise, Kurban Bayramı'nda Mısır'ın gözde tatil merkezi Sharm El Sheikh'te bulunan bir otelde sahne alacak.

MAGAZİN

Ünlü aktris ve şarkıcı Selena Gomez, Martinez Hotel’de Messika yüksek mücevher tasarımlarıyla objektiflere takıldı.

MÜZİK

Sesi ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran sanatçı Melek Mosso, KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği konserler kapsamında yaz turnesi maratonuna başlıyor.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Lara, “LARABESK” adını verdiği proje kapsamında şarkılarını yayınlamaya devam ediyor...

SANAT

Dünyanın dört bir yanından sanatçıları bir araya toplayan 60. Venedik Bienali’ne Türk sanatçı Asmer Sultanova damgasını vurdu.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sertab Erener dün gece 21 yıl önce yarışmayı kazandığı 'Every Way That I Can' şarkısını tekrar seslendirdi ve...