Şarkılarıyla Haberleri

şarkılarıyla haberleri ve güncel şarkılarıyla gelişmeleri, şarkılarıyla ile ilgili tüm video, şarkılarıyla fotoğrafları ve şarkılarıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

MÜZİK

Son yıllarda hit şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Melike Şahin, yeni yılı Raffles İstanbul’da hayranları ile karşıladı.

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

MÜZİK

Sıla Harbiye Açıkhava'daki yaz sezonunun son konserinde mücevher zinciriyle süslü kıyafetiyle ışıldadı...

MÜZİK

Şevval Sam dün Bodrum Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. Sahnesine swarovski taşlı bir elbiseyle çıkan güzel şarkıcı gözleri kamaştırdı.

MÜZİK

Nefiye Dilbay'ın “Bir Var Bin Yok‘’ adlı yeni teklisi, ILS Vision etikeyle tüm dijital platformlarda yerini aldı...

MÜZİK

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde bu hafta ünlü şarkıcılar Emir Can İğrek ve Zeynep...

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Zeynep Bastık enerjisi ve hit şarkıları ile YBY Woods’u dolduran hayranlarını büyüledi...

MÜZİK

Grammy adaylığına sahip İspanyol sanatçı Monica Molina büyüleyici sesi ve unutulmaz şarkılarıyla 20 Ekim’de Zorlu PSM’de!..

MÜZİK

Gülben Ergen dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Limak Cyprus Deluxe Hotel’e sahneye çıkan Ergen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.

MÜZİK

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Candan Erçetin önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Şarkılarıyla tüm dijital platformların listelerinde üst sıralarda yer alan İrem Derici son 2 yıldır Spotify, Youtube ve radyolarda gösterdiği başarının...