Şarkısı Haberleri

şarkısı haberleri ve güncel şarkısı gelişmeleri, şarkısı ile ilgili tüm video, şarkısı fotoğrafları ve şarkısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Genç şarkıcı Cansu Esin, dikkat çeken sesi, fiziği ve performansıyla müzik dünyasındaki iddiasını sürdürüyor.

MÜZİK

Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserleri serisine devam ediyor.

MÜZİK

Sevilen şarkıcı Meyra, “Ağladın Ya”, “Karar Bize Ait” ve “Aşklayalım” gibi unutulmaz şarkılarının ardından hayranlarına yeni bir sürprizle geri dönüyor.

MÜZİK

İstanbul Festivali’nde 14. gün geride kaldı. Türkiye’nin en büyük sahnesinde bu kez Emir Can İğrek ve Sertab Erener vardı.

MÜZİK

Hit şarkıları ile Türk Pop Müziğinin zirvedeki ismi Mert Demir, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda biletleri tükenen eşsiz...

MÜZİK

Bronx merkezli sansasyonel sanatçı Ice Spice, merakla beklenen ilk albümü Y2K!'yi 10K Projects/Capitol Records etiketiyle yayınladı.

MÜZİK

Survivor 2024 yarışmasının sevilen isimlerinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı “OH BABY” 19 Temmuz’da Universal Music Türkiye etiketiyle yayında.

MAGAZİN

Varsın olsun şarkısıyla kulaklarda yer edinen güzel popçu Nihan Akın  nişanlısı Enis Tünay ile Bodrum Azka Otel'de tatil yapıyor.

MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel şarkıcı Çağla, geçtiğimiz gün Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi.

MÜZİK

Melis Karaduman’ın yeni şarkısı “Kimim Ben” Universal Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı...

MÜZİK

Kayra Kayan’ın sözlerini Kendimden Hallice grubunun solisti Ozan Özalp’in yazdığı yeni şarkısı “Hediye” yayında...