Savaşın Haberleri

savaşın haberleri ve güncel savaşın gelişmeleri, savaşın ile ilgili tüm video, savaşın fotoğrafları ve savaşın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail’in saldırılarının 6’ncı ayında OCHA İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths'den açıklama...

GÜNCEL

Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Ülkenizde savaş görmek istemiyorsanız, Ukrayna'yı destekleyin" dedi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın, Ukrayna'nın bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde, adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılmasına...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de savaşın sona erdirilmesi ve kalıcı barışın sağlanması çalışmaları kapsamında, Kanada'nın başkenti Ottava'yı ziyaret edecek.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi’nde İsrail-Filistin konusunda bir konuşma yaptı.

GÜNCEL

Filistin Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Gazze’de halkın temel ihtiyaçlarının karşılanması ve savaşın derhal durdurulması için acil ‘uluslararası eylem’ çağrısında bulundu.

SİYASET

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası basın...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın savaş alanında ‘iflas’ ettiğini belirterek, savaşın Rus topraklarına döndüğünü belirtti.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın son düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden üç çocuğun isimlerini dün paylaştı.