Savunma Haberleri

Savunma haberleri ve güncel Savunma gelişmeleri, Savunma ile ilgili tüm video, Savunma fotoğrafları ve Savunma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 14 Nisan’da İran’ın düzenlediği saldırıya ilişkin detayları paylaştı...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın İsrail’in askeri tesislerine yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, İran tarafından yapılan saldırıların yüzde 99’unun engellendiğini duyurdu.

GENEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GENEL

İngiltere, Ukrayna'ya yaptığı en büyük ticaret ziyaretini tamamlayarak iki ülke arasında savunma ve ticaret anlaşması imzalandı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’ya ait İran yapımı 17 Shahed İHA’sının imha edildiğini duyurdu.