Savunma bakanları Haberleri

savunma bakanları haberleri ve güncel savunma bakanları gelişmeleri, savunma bakanları ile ilgili tüm video, savunma bakanları fotoğrafları ve savunma bakanları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz ile görüştü.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’deki temasları devam ediyor.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın birinci oturumuna katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kosova Cumhuriyeti Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Ukrayna Savunma Temas Grubu Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ikinci gün gerçekleştirilen oturumlarına katılmak üzere NATO Karargahına geldi.