Seçkin Haberleri

seçkin haberleri ve güncel seçkin gelişmeleri, seçkin ile ilgili tüm video, seçkin fotoğrafları ve seçkin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

ODS Consulting Group CEO’su Arzu Seçkin, “Geliştirdiğimiz stratejilerle şirketlerin zaman ve para kayıplarının önüne geçiyoruz” dedi.

CEMİYET

Kişiye özel butik ve eşsiz tasarımların öncüsü Lion Diamond, yeni yılbaşı koleksiyonunu seçkin misafirlerin katıldığı davetle tanıttı.

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.

CEMİYET

Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Velavit’in etkinliğine cemiyet hayatından birçok seçkin sima katıldı.

MAGAZİN

Yeni First Infinity’nin Mecidiyeköy Likör Fabrikası’nda gerçekleşen lansman partisi, Ece Seçkin’in şarkıları ve DJ Doğuş Çabakçor’un müzik performansıyla renklendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, BM 78. Genel Kurul toplantılarının devam ettiği New York'taki etkinlikte, Türkiye'deki sosyal refahın...

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde 'Dokuma Atlası Programı’na katıldı.

MODA

Eski bir kraliyet konutu olan Louvre, sekiz yüzyılı aşkın bir süredir Fransa'nın tarihine tanıklık ediyor.

CEMİYET

Projehane çatısı altında Bilge Kuru ev sahipliğindeki brunch'ta Sensai yenilenen ürününü seçkin davetlileriyle buluşturdu.

MEKAN

Yalıkavak Marina ve Sunset Hospitality Group işbirliğiyle "Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM" hayata geçiyor.

MEKAN

Şehrin içinde tatil hissi veren eşsiz ambiyansıyla The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul, yazın gelişini gün batımı manzarasının eşlik ettiği...