Seçildi Haberleri

seçildi haberleri ve güncel seçildi gelişmeleri, seçildi ile ilgili tüm video, seçildi fotoğrafları ve seçildi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre TFF'nin yeni başkanı seçildi...

EKONOMİ

SunExpress, dünyanın en prestijli havacılık ödüllerinden biri olan Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde geçen yılın ardından 2024’te de ‘Avrupa’nın En...

SPOR

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda geçerli 26 bin 947 oyun 16 bin 464’ünü alan mevcut başkan Ali Koç, tekrardan başkanlığa...

SPOR

Mevcut başkan Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda resmi olmayan sonuçlara göre tekrardan başkanlığa seçildi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) 2025-2026 döneminde geçici üye olarak görev yapmak için Somali, Pakistan, Panama, Yunanistan ve Danimarka seçildi.

GENEL

Hindistan’da 970 milyon seçmenin oy kullandığı genel seçimlerde Başbakan Narendra Modi, üçüncü kez seçildi.

GENEL

Meksika’da düzenlenen başkanlık seçimlerinde Morena Partisi’nden Claudia Sheinbaum resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı seçildi.

SonDakika

Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda 20 sandık sonucunda toplam 3 bin 343 oy alan Dursun Özbek, yeniden başkanlığa seçildi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk seçildi...

SİYASET

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar olarak seçildi.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenen Gonca Buharlı Gemisi, İngiltere’de düzenlenen Classic Boat Awards’da halkın oylarıyla kendi kategorisinde birinci seçildi.

İş Dünyası

Anadolu Grubu İcra Başkanı olarak atandı. Başarır 01.04. 2024 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.