Seçimli Haberleri

seçimli haberleri ve güncel seçimli gelişmeleri, seçimli ile ilgili tüm video, seçimli fotoğrafları ve seçimli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu.

SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Hacıosmanoğlu, genel kurul da seçim gündeminin tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi, geçmiş döneme ait sunumunu gerçekleştirdi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda açıklama yaptı.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu, 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemindeki hesap ve...

SPOR

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzası ile yeterli çoğunluk sağlanarak açıldı.

SPOR

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda geçerli 26 bin 947 oyun 16 bin 464’ünü alan mevcut başkan Ali Koç, tekrardan başkanlığa...

SPOR

Mevcut başkan Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda resmi olmayan sonuçlara göre tekrardan başkanlığa seçildi.

SonDakika

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkan seçildi...

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan mevcut başkan Ali Koç, adaylığıyla alakalı olarak basın toplantısı düzenledi.