Sergisini Haberleri

sergisini haberleri ve güncel sergisini gelişmeleri, sergisini ile ilgili tüm video, sergisini fotoğrafları ve sergisini haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Fatih'teki Sirkeci Tren Garı'ndaki Demiryolu Müzesi ve 'Gurbette Hasret' sergisini ziyaret etti.

SANAT

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Feryal Gülman ve oğlu Aslan Kemal Gülman ile birlikte Devrim Erbil sergisini gezerek bir çok eseri...

SANAT

Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen, 50’nci yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği “Golden Opulence” sergisini Beymen mağazalarına taşımaya başladı.

GÜNCEL

Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisini Gezen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu, İsrail'in yürüttüğü yalan siyasetini deşifre etmeye yönelik bir sergi" dedi.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 12 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıldı.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 13 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıyor.