Sevilen Haberleri

sevilen haberleri ve güncel sevilen gelişmeleri, sevilen ile ilgili tüm video, sevilen fotoğrafları ve sevilen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü siması Zeynep Toker ve iş insanı eşi Tayfun Toker baş başa Antalya’da tatil yapıyor.

MÜZİK

Survivor 2024 yarışmasının sevilen isimlerinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı “OH BABY” 19 Temmuz’da Universal Music Türkiye etiketiyle yayında.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen ismi Feryal Gülman oğlu Aslan Kemal Gülman ile birlikte Monaco’da tatillerine devam ediyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması Lotus İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Beyza Uyanoğlu tatiline Bodrum’da devam ediyor.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...

MAGAZİN

İş dünyasının ve cemiyet hayatının başarılı sevilen simalarından Bilge Kuru, uzun süre sonra ilk defa erkek arkadaşı ile görüntülendi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması Zeynep Toker ailesi ile birlikte Bayram tatilini Fransa’nın Monte-Carlo ve St-Tropez şehirlerinde geçirdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ve ikonik ismi Etel Baler yazın ilk tatilini yapıyor. Etel Hanım teknede çektirdiği fotoğraflarıyla dikkat çekti.

SANAT

Musıki Eğitim Vakfı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Yed-i Sevda konseriyle muhteşem bir geceye imza attı.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, önceki akşam KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserlerinin startını verdi.

MÜZİK

Türk pop müziğin sevilen sanatçılarından Berkay, önceki akşam sezonun ilk Harbiye Açıkhava konserini verdi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Neşe Gönül ve Feryal Gülman, Antalya’nın Side ve Manavgat gibi antik, turistik beldelerini geziyor.