Sevilen Haberleri

sevilen haberleri ve güncel sevilen gelişmeleri, sevilen ile ilgili tüm video, sevilen fotoğrafları ve sevilen haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Feryal Gülman ve oğlu Aslan Kemal Gülman ile birlikte Devrim Erbil sergisini gezerek bir çok eseri...

CEMİYET

Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemiyet hayatının ünlü siması Beyza Uyanoğlu yakın dostları ile birlikte doğum gününü kutladı.

İş Dünyası

Türkiye’nin en eski ve köklü sosyal kulüplerinden olan Anadolu yakasının incisi tarihi Büyük Kulüp Yeni Başkanını bekliyor.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

MAGAZİN

Sevilen aktör Birkan Sokollu sevgilisi Eda Gürkaynak ile Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek detoks kampına girdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Özer, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti ile kutladı.

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

DİZİ

Entrika dolu hikayesiyle FOX’un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’da bu hafta büyük yüzleşme yaşanacak.

MÜZİK

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, yılbaşında konuklarına müziğin coşkusunu yaşattı...