Şıklığı Haberleri

şıklığı haberleri ve güncel şıklığı gelişmeleri, şıklığı ile ilgili tüm video, şıklığı fotoğrafları ve şıklığı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

MÜZİK

Gülben Ergen, Cuma başkenti coşturan Gülben Ergen cumartesi gecesi de Ataköy’deki Nossa Costa’da konuklarına şahane bir gece yaşattı.

MODA

Kendall Jenner, Calvin Klein İlkbahar 2024 kadın koleksiyonu kampanya çekimleri için kamera karşısına geçti...

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

MÜZİK

66'ncı Grammy Awards sahiplerini buldu. Arjantinli şarkıcı Nicki Nicole ise Génesis isimli albümünün “En İyi Música Mexicana Albümü” ödülü kazandı.

MODA

Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.

MODA

Ünlü aktrist Emma Stone 14. Annual Governors Awards töreninde FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

MODA

Güzel aktrist Christina Ricci, Altın Küre ödül törenin kırmızı halısında FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

MODA

Messika Paris, dün akşam Karol G, Fantasia Barrino ve Nicki Nicole ile birlikte 66. Grammy Ödülleri’ne damgasını vurdu. 

SonDakika

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar, gereken parasal sıkılığı korumakta kararlıyız. Enflasyon beklentilerini ve fiyatlama...

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.