Sonbahar Haberleri

sonbahar haberleri ve güncel sonbahar gelişmeleri, sonbahar ile ilgili tüm video, sonbahar fotoğrafları ve sonbahar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Nicole Kidman, son filmi "Expats" ın Sydney'deki özel gösteriminde FENDI Couture Sonbahar- Kış 2023 koleksiyonundan seçtiği elbise ile görüntülendi.

MODA

Ünlü oyuncu Margot Robbie, Los Angeles'da katıldığı özel bir gala gecesinde FENDI Sonbahar-kış 2023 koleksiyonundan saten bir gece elbisesi tercih...

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

MODA

Sonbahar-Kış sezonunda ‘Keep on Riding’ temasıyla hayatın ritminden, doğa ve insandan ilham alan Vakkorama, sezonu özel bir partiyle karşıladı.

MODA

UGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı davette, moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Danimarkalı denim markası Jack&Jones, ilhamını gerçeklikten alan 2023 Sonbahar/Kış sezonunu marka yüzü Kubilay Aka ile tanıttı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı. 

MODA

GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

MODA

Calvin Klein Alexa Demie, Kid Cudi, JENNIE, Jung Kook, Inez & Vinoodh ve Kendall Jenner gibi dünya yıldızlarının yer aldığı...

MODA

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.