Sonrası Haberleri

sonrası haberleri ve güncel sonrası gelişmeleri, sonrası ile ilgili tüm video, sonrası fotoğrafları ve sonrası haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması Elif İnci Aras geçtiğimiz gün Zorlu Center AVM’de objektiflere yansıdı.

EKONOMİ

Sürdürülebilir, yüksek getirili, dengeli ve likit bir portföy yapısı oluşturma hedefi doğrultusunda 2023 yılında başarılı girişimlere imza atan Alarko Holding,...

GÜNCEL

Rusya’nın Tahran Büyükelçiliği, İsrail’in İran’a yönelik saldırısı sonrasında açıklama yaparak olayda can kaybı veya hasar meydana gelmediğini duyurdu.

SAĞLIK

Tüm dünyada popülerliği artan genital bölge yağ enjeksiyonu ile ilgili merak edilenleri Liv Hospital Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Seyhan...

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, İran saldırısıyla ilgili 32 ülkeye yaptırım talebi içeren mektup yolladığını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın saldırısına verilecek diplomatik yanıtı değerlendirmek üzere G7 liderlerinin bugün bir araya geleceğini belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün süren NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "31 Mart seçimlerinin mesajlarını derinlemesine okuyacağız" dedi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’nın kuzeyindeki Torjok hava üssünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. europe

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün akşamki Crocus Konser Salonu’nda gerçekleşen terör saldırısı sonrasında bugün ulusal seslendi.