Sosyal sorumluluk Haberleri

sosyal sorumluluk haberleri ve güncel sosyal sorumluluk gelişmeleri, sosyal sorumluluk ile ilgili tüm video, sosyal sorumluluk fotoğrafları ve sosyal sorumluluk haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Büyük Kulüp cemiyet hayatının örnek kadınları Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan'ı ağırladı...

İş Dünyası

Ariş Pırlanta, gençlere Türkiye genelinde destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile anlamlı bir iş birliğine girdi.

MODA

Open Stage Awards töreninde efsane modacı Cemil İpekçi’nin Atatürk’ün yazdığı “Geometri” kitabından esinlenerek 100. yıla özel hazırladığı özel tasarımları sergiledi.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

CEMİYET

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın (BCCT) Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlediği geleneksel “Yaz Partisi”, diplomatik çevrelerle iş ve sanat dünyasını...

İş Dünyası

Sosyal konulara duyarlılığı ve hayırsever kimliğiyle öne çıkan Suzan Sabancı Dinçer, Prince’s Trust International’ın Hamiler Ailesine (Family of Patrons) katıldı.