Şovlarıyla Haberleri

şovlarıyla haberleri ve güncel şovlarıyla gelişmeleri, şovlarıyla ile ilgili tüm video, şovlarıyla fotoğrafları ve şovlarıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Başarılı şarkıcı Simge konserden konsere koşarken yeni şarkılarını da dinleyicileriyle buluşturuyor...

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla efsane haline gelen Simge, İstanbul seyircisiyle dün akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla Maslak’taki Volkswagen Arena’da buluştu.

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

MÜZİK

Yaptığı şarkılar kadar unutulmaz sahne şovlarıyla da dillerden düşmeyen Ünlü Popçu Hande Yener, yıllar geçse de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

MÜZİK

Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti. 

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

MÜZİK

Bayram konser maratonuna son hız devam eden İrem Derici, dün akşam Alaçatı Şerefe’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Enerjisiyle tüm pop camiasını hareketlendiren İrem Derici listelerdeki başarısının yanı sıra bayramın konser şampiyonu olmaya aday!