Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Hiç kimse Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın" dedi.

SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Fenerbahçe Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı...

SPOR

A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda giyeceği formalar belli oldu.

SPOR

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi...

SPOR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Trabzon'da yaşanan futbol dışı olaylarla ilgili açıklama yaptı.

SPOR

FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı...

SPOR

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbolun gündemindeki konular hakkında açıklamalar yaptı.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahasında ağırladığı Union Saint-Gilloise’a 1-0 mağlup oldu.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin olarak Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bizim kulüp olarak ayda yaklaşık 100 milyona yakın futbolcu ödememiz var. Baktığınızda Beşiktaş'ın her ay ciddi...

GÜNCEL

Denizbank şube müdürü Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı davada şikayetçi olarak ifade veren Arda Turan, dolandırıldığınızı ne zaman anladınız...