Stratejik Haberleri

stratejik haberleri ve güncel stratejik gelişmeleri, stratejik ile ilgili tüm video, stratejik fotoğrafları ve stratejik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Ülkemize duyduğumuz güven ve Topluluğumuzu geleceğe taşıyan küresel vizyonumuz doğrultusunda yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezince (SAM) '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında 'Diplomaside Kadınların Etkisi' konulu panel düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahire'de, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantılarının Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Ortak...

DİZİ

Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Emirlik Divanı’nda bir araya geldi.

EKONOMİ

Trendyol, Suudi Arabistan merkezli Cenomi Grup ile Körfez ülkelerinde e-ticaretin dönüşümünde kaldıraç etkisi yapacak stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Burak Akçapar başkanlığındaki heyetin, 'Türkiye- ABD Stratejik Mekanizması' kapsamında, Washington'da ABD'li yetkililerle istişareler gerçekleştireceğini açıkladı.