Şubatta Haberleri

şubatta haberleri ve güncel şubatta gelişmeleri, şubatta ile ilgili tüm video, şubatta fotoğrafları ve şubatta haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk iki ayında denizcilik yük istatistiklerinde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

SonDakika

Bakan Şimşek: Ocak ve Şubatta dış ticaret açığında yıllık iyileşme toplam 13,2 milyar dolara ulaştı. Ekonomide dengelenme devam ediyor. İlk...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, 26 Şubat'ta Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in Filistin'deki işgal ve ilhak uygulamalarına ilişkin sunum yapacak.

GENEL

G7 liderleri, 24 Şubat’ta, Rusya-Ukrayna savaşı yıl dönümünde Ukrayna’ya destek mesajını içeren ortak açıklama yayımladı.

GENEL

Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, resmi sosyal medya hesabından video yayınladı...

GÜNCEL

Rusya’da 16 Şubat’ta hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalni’nin sözcüsü Kira Yarmysh, Navalni’nin annesi ve avukatlarının morga girişine izin verilmediğini...

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.