Töreni Haberleri

töreni haberleri ve güncel töreni gelişmeleri, töreni ile ilgili tüm video, töreni fotoğrafları ve töreni haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

SİNEMA

ABD’nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda dün akşam düzenlenen 96. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu.

SİNEMA

Jimmy Kimmel’ın sunumuyla 96. Akademi Ödülleri, 11 Mart pazartesi günü Türkiye'de sadece Disney+'ta canlı yayınlanacak...

İş Dünyası

Türkiye - Slovakya İş Konseyi Başkanı Harika Güral, “Slovakya'yı bölgesel ticaret ve taşımacılıkta büyük Avrupa pazarlarına kolay erişim sağlayan kilit...

MODA

Open Stage Awards töreninde efsane modacı Cemil İpekçi’nin Atatürk’ün yazdığı “Geometri” kitabından esinlenerek 100. yıla özel hazırladığı özel tasarımları sergiledi.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’deki temasları devam ediyor.

GÜNCEL

Yazar Alev Alatlı, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde hayatını kaybetti

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan Dragon uzay aracı TSİ 13:47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendi.