Törenine Haberleri

törenine haberleri ve güncel törenine gelişmeleri, törenine ile ilgili tüm video, törenine fotoğrafları ve törenine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Venedik Bienali'nde Türkiye Pavyonu'nun açılış törenine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne canlı bağlantı ile katıldı.

GÜNCEL

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı tamamlandı. Hattın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'daki Sefine Tersanesi'nde düzenlenen Mavi Vatana Güç: Yeni Deniz Platformları Teslimat Töreni'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni'ne katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. Yıl Gong Töreni’ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'ne katıldı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğlu Usame Erdoğan'ın nikah törenine katıldı. 

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üretim Onarım Askeri Kompleksi Açılış Töreni’ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’a yaptığı resmi ziyaret kapsamında, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı Temel...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni'ne Canlı Bağlantı...