Türkiye ırak Haberleri

türkiye ırak haberleri ve güncel türkiye ırak gelişmeleri, türkiye ırak ile ilgili tüm video, türkiye ırak fotoğrafları ve türkiye ırak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca, Türkiye Cumhuriyeti ile Irak Cumhuriyeti arasında gerçekleştirilen 'Güvenlik Mekanizması' görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayınlandı.

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK'nın, Irak'ta yasaklı bir örgüt olduğu yönünde alınan kararı memnuniyetle...

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Terörle mücadele, ticaret, tarım, enerji, su, sağlık ve ulaştırma alanlarında çalışacak Ortak Daimi Komitelerin ihdası kararlaştırılmıştır.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Hasan Turan ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Irak’ta Dışişleri Bakanı Fuad Hussein ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi'nde ilerleme kaydedildiğini belirtti.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes Es Sadavi ile 'Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin görüşme gerçekleştirecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir araya geldi. 

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak’ta Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Eş Başkanı ve Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak Savunma Bakanı Thabit Mohammed Al Abbas ile Ankara'da bir araya geldi.