Türkiye ab Haberleri

türkiye ab haberleri ve güncel türkiye ab gelişmeleri, türkiye ab ile ilgili tüm video, türkiye ab fotoğrafları ve türkiye ab haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, komşuluk ve genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Avrupa Komisyonu tarafından deprem bölgesinin yeniden imarında kullanılmak üzere Avrupa Birliği (AB) Dayanışma Fonu kapsamında Türkiye'ye 400 milyon euro finansman...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da dün Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Brüksel'de Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Türkiye raporuna ilişkin, "AB'yi, ekonomik ve ticari ilişkileri ön yargısız ele almaya davet ediyoruz"...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.