Türkiye avrupa birliği Haberleri

türkiye avrupa birliği haberleri ve güncel türkiye avrupa birliği gelişmeleri, türkiye avrupa birliği ile ilgili tüm video, türkiye avrupa birliği fotoğrafları ve türkiye avrupa birliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da dün Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, 13 Eylül'de Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından kabul edilen, '2022 Türkiye Raporu'na tepki gösterdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 3 saat 20 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu.

GENEL

NATO Zirvesi için Litvanya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havalimanında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.