Tanıttı Haberleri

tanıttı haberleri ve güncel tanıttı gelişmeleri, tanıttı ile ilgili tüm video, tanıttı fotoğrafları ve tanıttı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda giyeceği formalar belli oldu.

MODA

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu “Soft-Morphe” keyifli davet ile tanıttı. Davete, moda ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

CEMİYET

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu keyifli davet ile tanıttı. Davete; moda, iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı...

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), cuma günü ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı.

MODA

Samsung ve Raisa Vanessa, 7 Aralık'ta Pilevneli Galeri’de gerçekleşen özel bir davetle "Flip Collection" koleksiyonunu başarıyla tanıttı.

CEMİYET

Kişiye özel butik ve eşsiz tasarımların öncüsü Lion Diamond, yeni yılbaşı koleksiyonunu seçkin misafirlerin katıldığı davetle tanıttı.

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan, Sonbahar/Kış 2024 “Zamansız İhtişam” koleksiyonunu, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile tanıttı.

OTOMOBİL

Ford Otosan, otomotiv endüstrisinin sürdürülebilir ve teknolojik dönüşümüne liderlik etme vizyonu doğrultusunda, inovatif ve verimli çözümlerle yeniden tasarladığı Yeniköy Fabrikasını...

MODA

Yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü tasarımcı Philipp Plein, Opmar Optik’in İstinyePark mağazasında güneş gözlüğü koleksiyonunu tanıttı.