Tarihi Haberleri

tarihi haberleri ve güncel tarihi gelişmeleri, tarihi ile ilgili tüm video, tarihi fotoğrafları ve tarihi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Çekya’nın başkenti Prag’da Çek Türk İş Birliği Parkı’nın temeli 6 Haziran’da atılıyor...

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun paylaştığı şubat ayı iş gücü istatistiklerine ilişkin açıklama yaptı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'da yapılacak Mali Genel Kurul'un Seçimli Genel Kurul olacağını açıklamasına tepki gösterdi.

GENEL

Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın (Irak'a yapacağı) tarihi ziyaretin başarısı için tüm çabaların ortaya konacağını teyit etmiştir.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2024 yılı ocak ayında cari açıkta tarihi düşüş yaşandı. Cari açık, Mayıs 2023'te 60,1 milyar dolar...

İş Dünyası

Türkiye’nin en eski ve köklü sosyal kulüplerinden olan Anadolu yakasının incisi tarihi Büyük Kulüp Yeni Başkanını bekliyor.

MODA

Ünlü Modacı Melahat Şencan’ın Jamila Sarah markası ‘Ölçülü giyim’ defilesi İstanbul’un önde gelen tarihi mekanlarından Olden 1545’de gerçekleşti.

SİNEMA

Yarattığı külliyat ile gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri sayılan Amy Winehouse’un biyografik filmi “BACK TO BLACK” için geri sayım...

SonDakika

BM Güvenlik Konseyi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Fidan: (Gazze'deki) Bu savaşı durdurmak için tarihi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır”

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Astronotumuz Alper Gezeravcı’nın bu tarihi misyonu başarıyla gerçekleştirmesi için heyecanla beklemeye devam edeceğiz.