Tbmm Haberleri

tbmm haberleri ve güncel tbmm gelişmeleri, tbmm ile ilgili tüm video, tbmm fotoğrafları ve tbmm haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Başkanlığı'na sunulan yeni vergi paketinin 'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması'...

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’nin başkenti Washington’da Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi dolayısıyla bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da ABD’de faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’deki resmi temasları kapsamında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

EKONOMİ

Çin (Taiyuan) - Türkiye Uluslararası İşbirliği Tanıtım Konferansı İstanbul’da düzenlendi...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran İslami Danışma Meclisi Başkanı Muhammed Bager Galibaf’la telefonla görüşerek taziye dileklerini iletti.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistan’ın başkenti Astana’da, Kazakistan Senatosu Başkanı Maulen Aşimbayev ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kazakistan’ın başkenti Astana’da, Kazakistan Meclisi Başkanı Yerlan Koşanov ile bir araya geldi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın helikopter kazasında hayatlarını kaybetmesiyle ilgili taziye...