Tebrik Haberleri

tebrik haberleri ve güncel tebrik gelişmeleri, tebrik ile ilgili tüm video, tebrik fotoğrafları ve tebrik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin yurt dışından tebrik mesajları geldi.

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Beyonce, albümü hakkında yaptığı açıklamada, “Country müzik listesinde bir numaralı single'a sahip ilk Siyahi kadın olmaktan onur duyuyorum"...

SPOR

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek bu kupayı 4’üncü kez müzesine götürdü.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüştü.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

Emine Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefonda görüşüp, kazandığı seçimler dolayısıyla tebrik etti. 

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla adalet camiamıza ve halkımıza geçmiş olsun diyorum. Zamanında müdahaleleriyle hain saldırıyı...

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan...