Tedros Haberleri

tedros haberleri ve güncel tedros gelişmeleri, tedros ile ilgili tüm video, tedros fotoğrafları ve tedros haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’nin kuzeyinde bulunan Şifa hastanesine erişimin artık imkansız olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, geçtiğimiz haftalarda DSÖ ekiplerinin Gazze’deki hastanelere yaptığı ziyaret kapsamında elde edilen bulguları paylaştı.

GENEL

Fransa'nın kürtajı anayasal bir hak haline getirmesinin ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yasaya destek verdi.

GENEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de bulunan Nasser hastanesinin bir haftadır devam eden kuşatma sonucu hizmet dışı kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün yaptığı açıklamada elektronik sigaralar tüketiminin erken yaşta nikotin bağımlılığı dahil bir çok sağlık problemi yarattığına...

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de 1.3 milyon kişinin barınaklarda yaşadığını, çok sayıda bulaşıcı hastalığın görülmeye başladığını belirtti.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, dün yaptığı açıklamada Şifa hastanesinden tahliye edilen 31 prematüre bebeğin 28’inini tedavi görmek için Mısır’a...

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, DSÖ önderliğinde, Birleşmiş Milletler ve Filistin Kızılayı’ndan ekiplerin Şifa hastanesinden 31 hasta bebeği tahliye ettiğini...

GENEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Sekreteri Tedros Ghebreyesus, Şifa hastanesine yapılan baskına ilişkin açıklama yaptı. 

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’deki Şifa hastanesindeki sağlık görevlileriyle temas kurduklarını, durumun vahim olduğunu söyledi.