Teknoloji haberler Haberleri

teknoloji haberler haberleri ve güncel teknoloji haberler gelişmeleri, teknoloji haberler ile ilgili tüm video, teknoloji haberler fotoğrafları ve teknoloji haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Koç Holding, çalışanlarını yenilikçi teknolojilerle güçlendirerek onlara geleceğin yetkinliklerini kazandırmaya devam ediyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzaydan çektiği İstanbul'u paylaştı...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), cuma günü ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Aralık 2012'de Çin'den uzaya fırlatılan Göktürk-2 uydusunun dünyanın etrafında 60 bin tur attığını duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Mohammed bin Ali Al-Mannai arasında çip...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.