Teknoloji haberler Haberleri

teknoloji haberler haberleri ve güncel teknoloji haberler gelişmeleri, teknoloji haberler ile ilgili tüm video, teknoloji haberler fotoğrafları ve teknoloji haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Microsoft, 18 Temmuz’da yaşanan CrowdStrike bilgi teknolojileri kesintisinin kendilerine ait 8,5 milyon cihazı etkilediğini, yaşanan kesintinin giderilmesi için adımların atıldığını...

MAGAZİN

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo'nun lansman etkinliği, ünlü isimlerinin yoğun ilgisiyle Galatasaray Adası'nda gerçekleşti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile birlikte 'AX-3 Uzay Misyonu'nu gerçekleştiren mürttebat Walter...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye İstatistik Kurumu'nca (TÜİK) açıklanan sanayi üretim endeksine ilişkin açıklama yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), cuma günü ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Aralık 2012'de Çin'den uzaya fırlatılan Göktürk-2 uydusunun dünyanın etrafında 60 bin tur attığını duyurdu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Mohammed bin Ali Al-Mannai arasında çip...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız" dedi.

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.