Tercih Haberleri

tercih haberleri ve güncel tercih gelişmeleri, tercih ile ilgili tüm video, tercih fotoğrafları ve tercih haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus televizyonuna açıklamalarda bulundu...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

MODA

Miss France yarışmasında modern güzellik standartlarına meydan okuyarak, kısacık saçlarıyla birinci olan Eve Gilles, Dice Kayek markasını tercih etti.

MODA

Ünlü oyuncu Margot Robbie, Los Angeles'da katıldığı özel bir gala gecesinde FENDI Sonbahar-kış 2023 koleksiyonundan saten bir gece elbisesi tercih...

EKONOMİ

TCMB Kur Korumalı Mevduat'tan çıkışı teşvik eden yönlendirmeleri ve beşinci ayda da faiz artışı yolunu tercih etmesi, mevduat faizlerine yansıdı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı. 

MAGAZİN

Başarılı genç tasarımcı ve Lumier markasının sahibi Miray Er, eğitimi için Türkiye’yi tercih etti...

EKONOMİ

Turizm sektörünün öncü oyuncularından TatilBudur, temmuz ayında en çok tercih edilen tatil rotalarını açıkladı.

SonDakika

ÖSYM, YKS Tercih Kılavuzu ve Kontenjanları erişime açtı. YKS tercihleri, bugün erişime açılan resmi tercih kılavuzu ile resmen başlamış oldu.

EĞİTİM

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2023 tercih dönemindeki öğrenciler için tercih rehberi yayımladı.