Terör Haberleri

terör haberleri ve güncel terör gelişmeleri, terör ile ilgili tüm video, terör fotoğrafları ve terör haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasının önünde 15 Temmuz'da şehit olanlar için anma töreni gerçekleştirildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı’dan (MSB) yapılan açıklamada, Irak kuzeyinde bulunan Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlenen hava harekatında içerisinde...

SonDakika

Bakan Ali Yerlikaya: 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik bayram tatili boyunca gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüpheli yakalandı.

SonDakika

Kobani davasında eski milletvekili Ahmet Türk hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 10 yıl hapis cezası verildi...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: (Hamas’la ilgili soru) İşgale karşı savaşan, kendi toprağını koruyan bir direniş hareketini terör örgütü olarak nitelendirmek...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Avrupa Günü' nedeniyle mesaj yayımladı...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan '2023 İnsan Hakları Raporu'na ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.