Terörle Haberleri

terörle haberleri ve güncel terörle gelişmeleri, terörle ile ilgili tüm video, terörle fotoğrafları ve terörle haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avustralya polisi, dün Sydney’deki bir kilisede düzenlenen ve birden fazla kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının ‘terörle ilişkili’ olduğunu açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Türkiye-Irak ortak bildirisinden: (Taraflar), Terörle mücadele, ticaret, tarım, enerji, su, sağlık ve ulaştırma alanlarında çalışacak Ortak Daimi Komitelerin ihdası kararlaştırılmıştır.

GENEL

ABD'li diplomatik kaynaklar, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken liderliğinde iki ülke dışişleri bakanlıklarından üst düzey...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ile bir araya geldi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

MSB: Somali'nin isteği üzerine terörle mücadele konusunda verdiğimiz desteği deniz güvenliği alanında da vereceğiz. Böylece Somali’nin kendi karasularındaki yasa dışı...

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 'MGK Toplantısı' sonrası bildiri yayımlandı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık.

SonDakika

Hakan Fidan: Terörle mücadele diplomasimizi, örgütün pek çok ülkede siyasi ayağı olduğunu bilerek yürütmekteyiz. Örgüt, Suriye ve Irak'ta varlık kazanmıştır.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK terör örgütüne yönelik Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde başlatılan 'Kahramanlarlar-42' operasyonlarının...