Ticari Haberleri

ticari haberleri ve güncel ticari gelişmeleri, ticari ile ilgili tüm video, ticari fotoğrafları ve ticari haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı drone saldırılarının ardından Tahran Hava Sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında '2024-2026 Yıllarına Yönelik Ekonomik-Ticari İşbirliği Programı ve Yol Haritası'nın imzalandığını açıkladı.

EKONOMİ

Akbank LAB’in yenilenen merkezi, Girişimcilik Haftası kapsamında Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce’nin ev...

SonDakika

Merkez Bankası: Türk lirası ticari krediler için yüzde 2,5 olan aylık büyüme sınırının yüzde 2’ye indirilmesine, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 4 Mart Kızıldeniz Raporu’nu yayımladı.

EKONOMİ

Türkiye-ABD Greentech Heyeti toplantısı, Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari gemileri hedef alan 6 gemisavar balistik füze attığını duyurdu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Hava Taşımacılığı firmalarının İran'daki frekans kısıtlamalarının kaldırılması ticari kazançların da artmasını sağlayacaktır.

EKONOMİ

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayıyla 2024'e hızlı başlayan Bitcoin'de gözler, Nisan 2024'te gerçekleşmesi beklenen yarılanma olayına çevrildi. 

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), cuma günü ticari uçuşlarında kullanmak üzere sessiz süpersonik uçağını tanıttı.