Toplantısı Haberleri

toplantısı haberleri ve güncel toplantısı gelişmeleri, toplantısı ile ilgili tüm video, toplantısı fotoğrafları ve toplantısı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Camiaları ve kulüpleri birleştirmek yönünde yapılan bir hareket bu suretle amaçsız kalmış oldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

İş Dünyası

Koç Holding, 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 18 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mali Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Abdoulaye Dıop ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da temasları kapsamında Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez...

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.