Toplantısının Haberleri

toplantısının haberleri ve güncel toplantısının gelişmeleri, toplantısının ile ilgili tüm video, toplantısının fotoğrafları ve toplantısının haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısının Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve ABD Savunma...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef alarak 500'den fazla sivili katletmesinin ardından Cidde'de toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda (BMGK) 88. Genel Kurul Toplantısı’nın 77. Oturumu’nda dün konuştu.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türkiye Cumhuriyeti kaynaklarından Suriyeli doktor veya hemşireye ücret ödenmiyor" dedi.

GENEL

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantı 3 saat 10 dakika sürdü.

GENEL

NATO Savunma Bakanları toplantısının ikinci gün oturumu Belçika’nın Brüksel kentinde NATO Karargahı’nda başladı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefetin seçim atmosferinden ve uğradığı ağır hezimetin şokundan hala çıkamadığını görüyoruz" dedi.