Töreninde Haberleri

töreninde haberleri ve güncel töreninde gelişmeleri, töreninde ile ilgili tüm video, töreninde fotoğrafları ve töreninde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Kutlama Töreni'nde...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güney Afrikalı dostlarımızın İsrail aleyhine açtığı 'soykırım' davasına biz de müdahil olmayı kararlaştırdık" dedi.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Semerkant'ta düzenlenen, Asya Kadın Formu Açılış Töreni'ne katıldı.

CEMİYET

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında ailesi ve dostlarının katıldığı özel bir törenle anıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davaları siyasallaştırmak adalet duygusuna gölge düşürecektir" dedi.

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

MODA

Ünlü aktrist Emma Stone 14. Annual Governors Awards töreninde FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

MODA

Güzel aktrist Christina Ricci, Altın Küre ödül törenin kırmızı halısında FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 100'üncü Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. Yıl Gong Töreni’nde konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’nde konuştu.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 'Hukuk Klinikleri Sertifika Töreni'nde konuştu.