Törenle Haberleri

törenle haberleri ve güncel törenle gelişmeleri, törenle ile ilgili tüm video, törenle fotoğrafları ve törenle haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Ankara'da kabirleri başında törenle anıldı.

GÜNCEL

Türkiye'nin 2016 yılında dahil olduğu Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma Mekanizması'na katılımının devamını sağlayan anlaşma, Ankara'da düzenlenen törenle imzalandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis'i ile başbaşa görüştü...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle 'Türkiye-KKTC 2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği...

MEKAN

Kıbrıs'ın en yenisi İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort, görkemli bir törenle açıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

MAGAZİN

Allservice Facility Management kurucu ve yöneticisi Ebru Akyüz, 4. Uluslararası Zirve Ödülleri’nde Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlenen törenle ödüle layık...

Sabancı Üniversitesi Onursal Başkanı Merhum Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 20’nci yılında özel bir törenle anıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’taki temaslarını tamamladıktan sonra Erbil’e gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı.

GENEL

İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende büyük ödülün sahibini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.