Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin olarak Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Akbank LAB’in yenilenen merkezi, Girişimcilik Haftası kapsamında Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce’nin ev...

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz" dedi.

SPOR

Üyelerin konuşmalarının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu...

EKONOMİ

OKX Web3 Cüzdan’a SRC-20 entegrasyonu sayesinde OKX kullanıcıları, 5 Şubat’ta bu inscription standartlarını görüntüleyebilecek ve transfer edebilecekler.

SPOR

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün kulübü Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

SPOR

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirildiğini açıkladı.

SPOR

 Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.

SPOR

Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, İstanbul'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

SPOR

Beşiktaş, İngiliz orta saha Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı orta saha oyuncusu Frederico Rodrigues de Paula Santos'u (Fred) 4+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. 

SPOR

Olympique de Marseille ve Cengiz Ünder ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Cengiz Ünder’i İstanbul’a getirdi.