Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Fenerbahçe’nin bir süredir kadrosuna katmak istediği Youssef En-Nesyri, transfer sürecini tamamlamak için Sevilla’nın bugünkü antrenmanında yer almadı...

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

SPOR

Fenerbahçe'nin kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi.

SPOR

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oğuz Aydın, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a geldi.

SPOR

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki golcü futbolcu Cenk Tosun için veda mesajı paylaştı.

SonDakika

Fenerbahçe, son olarak Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın ile prensip anlaşmasına varıldığını ve oyuncunun transfer görüşmelerini ilerletmek için bu akşam...

SPOR

Avusturya'nın Graz Havaalanı’nda Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında idmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun Serie A ekiplerinden Atalanta'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

SPOR

Beşiktaş, Fransız sağ bek Valentin Rosier ile yolların ayrıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcu, İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'e transfer oldu.

SPOR

Transfer dönemine hızlı başlayan Trabzonspor'da yeni transfer Ozan Tufan için imza töreni düzenlendi.