Türkiyeyi Haberleri

türkiyeyi haberleri ve güncel türkiyeyi gelişmeleri, türkiyeyi ile ilgili tüm video, türkiyeyi fotoğrafları ve türkiyeyi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Merkezi Almanya'da bulunan yazılım şirketi SAP, Emmanuel Raptopoulos'u, yeni oluşturulan ve Türkiye'yi de kapsayan EMEA Bölgesi'nin başkanlığına getirildi.

MAGAZİN

Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Jendue’nun lansmanına dünyaca ünlü model Faretta da katıldı..

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5- 6 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği duyuruldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koç Grubu’nun Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2 milyar Euro yatırım ile inşa ettiği 'Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın...

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, İsrail-Filistin arasında yaşanan son gelişmeleri görüşmek için yarın Türkiye'yi ziyaret edecek.

EKONOMİ

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, "Akkuyu NGS, Türkiye’yi şampiyonlar ligine sokuyor" dedi.

MAGAZİN

Başarılı genç tasarımcı ve Lumier markasının sahibi Miray Er, eğitimi için Türkiye’yi tercih etti...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi'nin, 5-7 Eylül'de Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

GÜNCEL

Yerli ve Milli Parti (YMP) Genel Başkanı Teoman Mutlu, "Disney, Türkiye'yi kaybetmek istemiyor" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Hakimler ve Savcılar Atama Töreni'nde konuştu.