Uğurlandı Haberleri

uğurlandı haberleri ve güncel uğurlandı gelişmeleri, uğurlandı ile ilgili tüm video, uğurlandı fotoğrafları ve uğurlandı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın (32) cenazesi memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (25), memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (23), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atina’daki temaslarını tamamladı. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis tarafından uğurlandı.

GÜNCEL

Irak'ın kuzeyinde Pençe- Kilit harekat bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer (28), memleketi Zonguldak’ta son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekatı kapsamında düzenlenen Şehit Binbaşı Mehmet Duman operasyonunda bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu şehit olan ...

GÜNCEL

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), memleketi Diyarbakır’da...

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle 2 ay hizmet verecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Ulaştırma...

GÜNCEL

Sanatçı  Özkan Uğur için, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenin ardından Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı.