Uçak Haberleri

uçak haberleri ve güncel uçak gelişmeleri, uçak ile ilgili tüm video, uçak fotoğrafları ve uçak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Bakanlık kaynakları, İngiltere’den talep edilen EUROFİGHTER uçak teminine yönelik girişimlerin Birleşik Krallık ve Alman yetkililer ile görüşmelerin sürdürüldüğünü olumlu sonuç...

GENEL

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun ve şirket liderleri tüm çalışanlarla güvenliğin önemine yönelik toplantı düzenledi.

GÜNCEL

Japonya'daki Tokyo Havalimanı'nda yaşanan kaza sonrası Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tokyo Haneda seferini yapan uçağı Narita Havalimanı'na yönlendirildi. 

GÜNCEL

Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşuna yönelik hazırlıkları ve testleri önemli ölçüde tamamlandı.

GÜNCEL

ABD’nin Oregon eyaletinde küçük uçak, elektrik tellerine çarparak düştü. Kazada, 3 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. 

SonDakika

Bakan Koca: Gazzeli 68 hasta ve 61 refakatçiyi ülkemize getirecek uçak, Mısır El-Ariş'ten havalandı.

EKONOMİ

THY Teknik A.Ş., Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Swiss Air ile 7 adet Airbus A330 uçağının bakım hizmetleri...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Bölgeye uçak gemisi göndermek bir barış perspektifi değildir. ABD'nin bu çerçevede olay başladığından beri bir diplomatik...

SonDakika
GÜNCEL

ABD denizcileri, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısının ardından Doğu Akdeniz’e gönderilen USS Gerald R. Ford uçak gemisinde tatbikat düzenledi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin’in emriyle USS Eisenhower uçak gemisinin de Doğu Akdeniz’e gönderildiğini duyurdu.