Ukrayna rusya Haberleri

ukrayna rusya haberleri ve güncel ukrayna rusya gelişmeleri, ukrayna rusya ile ilgili tüm video, ukrayna rusya fotoğrafları ve ukrayna rusya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, el konulan Rus varlıkları hakkında açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Papa Francis’in Ukrayna’ya yönelik yaptığı ‘Rusya ile anlaşma ve beyaz bayrak çekme cesaretini gösterme’ çağrısına yanıt...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece yeni yıl mesajı yayımladı. İ

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı dün Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık güvenlik yardım paketi vereceğini açıkladı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Washington’a yaptığı ziyaret kapsamında dün ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris...

GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin açıkladığı barış formülüne ilişkin 10 şartı tüm detaylarıyla paylaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan körfez turu öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Rusya’nın Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, Ukrayna’nın insansız hava araçlarıyla saldırı düzenlediğini, tüm İHA’ların etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GENEL

Ukrayna’nın güneyindeki Kakhova barajının yıkılmasının ardından Ukrayna yönetimi Rusya’yı suçlarken, Rusya yönetimi de Ukrayna’nın baraja sabotaj düzenlediğini belirtti.