Ukraynanın Haberleri

ukraynanın haberleri ve güncel ukraynanın gelişmeleri, ukraynanın ile ilgili tüm video, ukraynanın fotoğrafları ve ukraynanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, askeri ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelerek Ukrayna’nın İHA üretim planını görüştüğünü duyurdu.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın, Ukrayna'nın bağımsızlığı, egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde, adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılmasına...

GENEL

ABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü John Kirby, Ukrayna’nın topçu mühimmatının tükendiğini belirtti.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

GENEL

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), Rusya’ya karşı Ukrayna’nın 2017’de açtığı davada Ukrayna’nın tazminat talebi dahil iddialarının çoğunu reddederek Rusya’nın beraatına karar...

GENEL

Fransa’da kabine değişikliği sonrası Dışişleri Bakanlığı görevine gelen Stephane Sejourne ilk ziyaretini Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Zakarpatya bölgesinde bir kişi, Keretsky köy meclisinin toplandığı odaya girerek elindeki 3 adet el bombasının pimi çekip odanın içine...

GÜNCEL

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’nin bir röportajında yaptığı değerlendirilmelerle ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

GÜNCEL

Uluslararası Savunma Sanayi Forumu, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 29 Eylül’de düzenlendi