Ulaştı Haberleri

ulaştı haberleri ve güncel ulaştı gelişmeleri, ulaştı ile ilgili tüm video, ulaştı fotoğrafları ve ulaştı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek bu kupayı 4’üncü kez müzesine götürdü.

SonDakika

Fenerbahçe Opet, Kupa Voley finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı...

EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre; 2019-2023 döneminde yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'deki doğrudan yatırımlarının tutarı, 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı.

EKONOMİ

BankPozitif, 2023 yılının dördüncü çeyreğinde 1 milyar 413 milyon TL aktif büyüklüğe ulaştı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın açıkladığı dış ticaret verilerini değerlendirdi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısı ile MSB'nin bir haftalık faaliyetlerini anlattı.

SonDakika

Bakan Şimşek: Ocak ve Şubatta dış ticaret açığında yıllık iyileşme toplam 13,2 milyar dolara ulaştı. Ekonomide dengelenme devam ediyor. İlk...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı. Gezeravcı'nın bulunduğu ekip, Uzay İstasyonundaki...

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 yılı 3’üncü çeyreği itibarıyla mobil abone sayısının 92,8 milyona ulaştığını, 85 milyonun abonenin ...

GÜNCEL

İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.

GENEL

AB Komisyon Başkanı Von der Leyen, 2027’ye kadar Ukrayna’ya verilecek destek için ek 50 milyar avro teklif ettiklerini belirtti.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı, 87 KKTC vatandaşı ve aile yakınlarından oluşan grubun, Refah Sınır Kapısı'nı geçerek Mısır'a ulaştığını duyurdu.