Uzay Haberleri

uzay haberleri ve güncel uzay gelişmeleri, uzay ile ilgili tüm video, uzay fotoğrafları ve uzay haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen milli muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu da başarıyla gerçekleştirildi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Çin Uzay İstasyonu, Shenzhou-17 mürettebatının 6 aylık uzay görevini tamamlayarak bugün Dünya'ya döndüğünü duyurdu.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls-Royce ile iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma THY’nin 2023'te verdiği 150 adet A321neo ve 80...

BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA’nın dokuzuncu insanlı uzay görevi kapsamında 3 ABD astronotu ve 1 Rus kozmonotu taşıyan SpaceX roketi Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS)...

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD’nin Ay’a iniş yapan insansız uzay aracı Odysseus Ay’dan görüntü paylaştı...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) geçirdiği 18 günün ardından Türkiye'nin insanlı ilk uzay bilim misyonunu tamamlayarak Dünya'ya...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren Alper Gezeravcı, Dünya'ya döndükten sonra yaptığı ilk paylaşımda, "Merhaba Dünya, ben geldim" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın da bulunduğu Axiom-3 (Ax-3) mürettebatını taşıyan Dragon uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) ayrıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

 İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı.

SonDakika

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içerisinde bulunduğu Axiom-3 mürettebatını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaptığı biyolojik ve biyoteknolojik deneyler hakkında bilgi verdi.