Vakfı Haberleri

vakfı haberleri ve güncel vakfı gelişmeleri, vakfı ile ilgili tüm video, vakfı fotoğrafları ve vakfı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.

İş Dünyası

Ariş Pırlanta, gençlere Türkiye genelinde destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile anlamlı bir iş birliğine girdi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

SANAT

Süperstar Ajda Pekkan, bir kez daha “Sanatta Engel Yok Vakfı”na verdiği desteklerinden dolayı yılın ilk plaketini evinde teslim aldı.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret etti.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı. 

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, "Gençlerin sözlerine kulak vermenin, onların pratiklerini anlamanın tam zamanıdır" dedi.

GENEL

Şule Yüksel Şenler Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı ve AFAD ile 'Dünya Gönüllüler Günü' çerçevesinde düzenlenen...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Katar ziyaretinde eşlik eden Emine Erdoğan, Katar Vakfı Başkanı Şeyha Moza ile bir araya geldi.

İş Dünyası

Hollanda-Amerika Vakfı (NAF), New York'taki The Plaza Hotel'in ikonik mekanında NAF Ball 2023'e ev sahipliği yaptı...

SANAT

Sabancı Vakfı’nın, 30 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.