Varhelyi Haberleri

varhelyi haberleri ve güncel varhelyi gelişmeleri, varhelyi ile ilgili tüm video, varhelyi fotoğrafları ve varhelyi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da Avrupa Birliği Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Avrupa Komisyonu Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komisyon Üyesi Oliver Varhelyi, Filistin’e yönelik finansal yardımın durdurulduğunu açıkladı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Komşuluk ve Genişlemeden sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Avrupa Birliği (AB) Komiseri Oliver Varhelyi'nin, 5-7 Eylül'de Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu.