Veliaht Haberleri

Veliaht haberleri ve güncel Veliaht gelişmeleri, Veliaht ile ilgili tüm video, Veliaht fotoğrafları ve Veliaht haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

GENEL

Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe açıklama yaparak tahttan çekildiğini, tahtı oğlu Veliaht Prens Frederik’e bırakacağını duyurdu.

GENEL

Eski Libya Krallığı’nın Veliaht Prensi Muhammed El Senussi, 24 Aralık Libya Bağımsızlık Günü kapsamında açıklama yaptı.

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bugün telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad’da Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile  görüştü.

GENEL

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah, oğlu Veliaht Prens Al Hüseyin ile dün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) geldi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi. Görüşmede, İsrail ve Filistin...

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oteline bıraktı.

GENEL

Suudi Arabistan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman başkanlığındaki heyetler arası görüşmelerin ardından iki ülke arasında...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.